Ecodoo hypoallergeeninen hajusteeton pyykinpesuaine

12,90 

Varastossa

Kuvaus

Respect-tuotesarja on hypoallergeeninen (testatusti allergikoillekin sopiva), hajusteeton, ja siinä on kehitetty erityistä huomiota paitsi ympäristövaikutuksiin, myös siihen, miten kemikaalit pesuaineen käytön jälkeen vaikuttavat pinnoilla ja huoneilmassa. Tuotesarjan ainesosissa on minimoitu allergisten reaktioiden riski valitsemalla vain luonnosta peräisin olevia ainesosia, välttämättä voimakkaita kemikaaleja sekä kaikenlaisia hajusteista (myös eteerisiä öljyjä). Sarja ei sisällä esimerkiksi optisia kirkasteita, väriaineita, synteettisiä hajusteita, synteettisiä säilöntäaineita eikä mm. seuraavia kemikaaleja: bentseeni, tolueeni, heksaani, triklosaani, formaldehydi, ammoniakki, ftalaatti, ksyleeni, 1,3 dioksaani ja kloori.

Ecodoo Respect hypoallergeeninen pyykinpesuneste on suunniteltu erittäin herkkä ihoisille käyttäjille, jotka vaativat pyykinpesuaineelta pienintä mahdollista ihoärsytyksen riskiä ja täydellistä hajusteettomuutta. Tuote ei sisällä lainkaan hajusteita, eteerisiä öljyjä, väriaineita tai optisia kirkasteita tai synteettisiä säilöntäaineita, jonka vuoksi pesuaine on suunniteltu erityisesti vauvapyykille sopivaksi.

——————

Ecodoo pyykinpesunesteessä on ultratiivistetty koostumus, josta riittää kymmeniin pesuihin. Tuote sopii myös käsinpesuun ja pesee pyykit puhtaaksi jo 30 asteesta alkaen ja sopii jopa 90-asteen pesuihin. Tuotteen koostumus on suunniteltu niin, että se jättää pestyt tekstiilit pehmeiksi ja miellyttäväksi käyttää suoraan pesun jälkeen. Pehmentävä ja luonnollinen pesevä ainesosa on marseillesaippua. Tuote sopii myös kestovaipoille, sillä saippuamäärä on alle 5% kokonaisainesosista.

Tuote sopii käytettäväksi myös kovan pohjaveden alueella eikä se vahingoita sakokaivoja. Täydellinen valinta pesuaineeksi myös mökillä tai alueilla, joilla ei ole kunnallista jätevedenkäsittelyä. Tuote on hellävarainen paitsi iholle, myös tekstiileille. Ecodoo ei testaa tai testauta ainesosia eläinkokein. Katso myös sivun alareunan Ecodoo-lupaus. Tuote on pakattu täysin kierrätettävään pakkaukseen, josta annostelu on helppoa.

——————-

Käyttö: normaalilikaisille vaatteille 30 ml/ 4-5 kg:n pesukoneellinen pyykkien likaisuudesta sekä veden kovuudesta riippuen. Jos haluat voimakkaasti valkaisevan vaikutuksen, voit käyttää tuotteen kanssa myös ekologista valkaisujauhetta. Käsinpesussa annostele ½ korkillista 10 litraan haaleaa vettä.

——————-

Pakkauskoko 1500 ml

Yksikköhinta 8,60e/l

——————-

Ainesosat / Ingredienser: > 30% vettä/vatten; 5-15% ei-ionisia pinta-aktiivisia aineita/ icke-ioniska surfaktanter, natriumkloridia/natriumklorid, <5% anionisia pinta-aktiivisia aineita/anjoniska surfaktanter, saippua/tvål, happamuudensäätöainetta/surhetsreglerandemedel, benzisothiazolinone, ethylisothiazolinone. Pinta-aktiiviset aineet ovat kasviperäisiä. Kaikista ainesosista 98,71 % luonnollista alkuperää. / Surfaktanter är vegetabiliska. 98,71% av alla ingredienser av naturlig ursprung.

Lisätiedot

Paino 1.65 kg
Mitat 275 x 140 x 80 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ecodoo hypoallergeeninen hajusteeton pyykinpesuaine”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *