Ecodoo ultratiivistetty pyykinpesuaine

12,90 

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 00005 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Ecodoo pyykinpesuneste on koostumukseltaan ultratiivistetty ja käytössä todella riittoisa. Tuote vastaa tiivistyn koostumuksen ansiosta 3 litraa tavallista pyykinpesunestettä. Tuote sopii myös käsinpesuun ja pesee pyykit puhtaaksi 40 asteesta alkaen ja sopii jopa 90-asteen pesuihin.  Tuote sopii käytettäväksi myös kovan pohjaveden alueella eikä se vahingoita sakokaivoja. Täydellinen valinta pesuaineeksi myös mökillä tai alueilla, joilla ei ole kunnallista jätevedenkäsittelyä. Tuote on hellävarainen paitsi iholle, myös tekstiileille. Osoituksena ekologisuudestaan tuote on saanut Ecocert-sertifikaatin.

Ecodoo pyykinpesunesteessä on mieto ja luonnollisesti aikaansaatu persikan tuoksu. Tähän ihastut, mikäli kaipaat pyykkeihin pientä tuoksua.

Ecodoo ei testaa tai testauta ainesosia eläinkokein.

Tuote on pakattu täysin kierrätettävään pakkaukseen, josta annostelu on helppoa. 

Käyttösuositus: Ravista ennen käyttöä. Normaalilikaisille vaatteille yksi lähes täysi korkillinen (25 ml) 4-5 kg:n pesukoneellinen pyykkien likaisuudesta sekä veden kovuudesta riippuen. Jos haluat voimakkaasti valkaisevan vaikutuksen, voit käyttää tuotteen kanssa myös ekologista valkaisujauhetta. Käsinpesussa annostele ½ korkillista 5 litraan haaleaa vettä.


Pakkauskoko 1,5L

Yksikköhinta 8,60e/l


Ainesosat / Ingredienser:

> 30% vettä/vatten; <5%: ei-ionisia pinta-aktiivisia aineita/ icke-ioniska surfaktanter, anionisia pinta-aktiivisia aineita/anjoniska surfaktanter, natriumkloridia/natriumklorid, saippua/tvål, kaliumsorbaatti/kaliumsorbat, maitohappo/mjölksyra,  luomu etanolia/ekologisk etanol, hajuste/parfym (eteerinen öljyseos/blandning av eteriska oljor: piparminttu/pepparmynta, persikka/persika, appelsiini/apelsin – sisältää/innehåller Limonene)

Lisätiedot

Paino 1.65 kg
Mitat 275 x 140 x 80 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ecodoo ultratiivistetty pyykinpesuaine”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *