Ale!

Ecodoo ultratiivistetty pyykinpesuneste, säästöpakkaus

43,00  36,00 

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) 00070 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Ecodoo persikantuoksuinen pyykinpesuneste on koostumukseltaan ultratiivistetty ja käytössä todella riittoisa. Tuote vastaa tiivistyn koostumuksen ansiosta yli 10 litraa tavallista pyykinpesunestettä. Tuote sopii myös käsinpesuun ja pesee pyykit puhtaaksi 40 asteesta alkaen ja sopii jopa 90 asteen pesuihin. 

Tuote sopii käytettäväksi myös kovan pohjaveden alueella eikä se vahingoita sakokaivoja. Täydellinen valinta pesuaineeksi myös mökillä tai alueilla, joilla ei ole kunnallista jätevedenkäsittelyä.

Tuote on hellävarainen paitsi iholle, myös tekstiileille. Osoituksena ekologisuudestaan tuote on saanut Ecocert-sertifikaatin. Ecodoo pyykinpesunesteessä on mieto, luonnollisista eteerisistä öljyistä peräisin oleva   persikan tuoksu. Tuoksu ei ole voimakas, ja kuivasta pyykistä sitä ei erätä. Asiakaspalutteiden mukaan pyykki tuoksuu puhtaan raikkaalta, mutta ei lainkaan hajusteiselta.

Eettinen valinta!

Ecodoo ei testaa tai testauta ainesosia tai valmista lopputuotetta eläinkokein. Raaka-aineiden suhteen käytössä on vain kasvi- ja mineraaliperäiset ainesosat. Katso tarkemmin sivun alareunan Ecodoo-lupaus.

Tuotteessa hyödynnetään uusinta pakkausinnovaatiota. Tuote on pakattu täysin kierrätettävään hanalliseen laatikkopakkaukseen, josta annostelu on äärimmäisen helppoa esimerkiksi pesupalloon. Huomaa jättimäinen pakkauskoko 5 litraa – annostuksesta riippuen peset pakkauksella jopa 200 koneellista!

Uudenlaisen pakkausteknologian avulla muovin käyttöä on voitu vähentää kymmenillä prosenteilla eikä pakkauksesta jää jälkeen lainkaan kovamuovista kanisteria. Pahvikuoren sisällä on vain ohuesta muovista tehty pussi pesuaineliuokselle, jonka voi kierrättää energiajakeena pesun jälkeen. Kartonkikuori kierrätetään kartonkikeräyksessä.

Lisätiedot

Paino 5 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ecodoo ultratiivistetty pyykinpesuneste, säästöpakkaus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *