Ale!

Kestovaippapaketti, taskuvaipat

92,50  78,00 

Tässä kestovaippapaketissa on 5 kpl taskuvaippoja valintasi mukaan, kiinnityksiä ja sisäpintoja vaihdellen. Mainitse lisätiedoissa, millaiset vaipat pakettiin laitetaan.

Valittavana neppi- ja tarrakiinnitys sekä sisäpintaan bambujoustofrotee ja coolmax.

Kuvaus

 

LUPAUS: Kestovaippa, joka kasvaa lapsesi mukana!

Pikkeliina-kestovaipat kasvavat oikeasti lapsesi mukana, valitset sitten enemmän kertakäyttövaippaa muistuttavan Pul-taskuvaipan tai vaippakuoren kanssa käytettävän sisävaipan. Ne sopivat testiryhmämme mukaan 3,5kg:sta aina 18kg:n asti, ehkä jopa pitempään.

Pituutta voit Pikkeliina-kestovaipassa säätää korkeusnepparein ja vyötäröllä on valintasi mukaan leveyttä säätämässä joko tarrakiinnitys tai neppikiinnitys. Lisäksi Pikkeliina-kestovaipassa säätyy myös reidenympärys, tämä mahdollistaa vaipalle pitkän eliniän.

Pikkeliina-kestovaipan kanssa käytetään erillistä imuosaa, joka voi olla meidän oma neppitaittoimu tai vaikkapa isännän lempiflanellipaidasta leikattu imuosa tai kunnolla pesty, taiteltu froteepyyhe.


PESU:

Tahrojen poistoon suosittelen sappisaippuaa palana. Kostuta ensin kylmällä vedellä tahrakohta ja sappisaippua, hankaa kohtaa niin kauan, että vaahtoa muodostuu. Puristele vaippaa käsin tahrakohdasta. Toista tarvittaessa. Tahra lähtee parhaiten tuoreeltaan, mikäli ulkonäöllä on väliä.

Pese muun pyykin joukossa 60 asteessa käyttäen mahdollisimman mietoa pyykinpesuainetta (zeoliititon, saippuaa alle 5%). Huuhteluaineena voit käyttää etikkaa tai Ecoverin/Ecodoon huuhteluainetta.

Kuosittele muotoonsa pesun jälkeen, ripusta roikkumaan ja anna kuivua.

Lisätiedot

Paino 0.500 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kestovaippapaketti, taskuvaipat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *