Ecodoo 5in1 WC-puhdistusaine

6,90 

Varastossa

Kuvaus

Ecodoon WC-puhdistusaine on paitsi ekologinen, myös erittäin tehokas. Siinä on 5in1-koostumus, joka poistaa kalkkia ja epäpuhtauksia, raikastaa epämiellyttäviä hajuja, desinfioi ja ehkäisee epäpuhtauksien kiinnittymistä. Tuotteen koostumus on suunniteltu erityisesti pinttyneille ja kalkkeutuneille WC-altaille, joihin tarvitaan voimakasta pesutehoa. 
Tuote ei kuitenkaan sisällä lainkaan voimakasta ja hengityselimiä kuormittavaa klooria tai muitakaan luonnolle vahingollisia ainesosia. Kätevän nokan ansiosta puhdistusaine on helppo annostella myös wc-altaan reunojen alle. Sopii myös septitankeille sekä kesäasunnoille – täydellisesti biohajoava.

Eucalyptyksen tuoksu

Käyttö: Ravistettava ennen käyttöä. Kaada tuotetta wc-altaaseen ja reunojen alle. Anna vaikuttaa, pinttyneille kohdille vaikutusaikaa voi pidentää jopa 20 minuuttiin. Harjaa ja huuhdo wc-allas lopuksi.


Pakkauskoko 750ml

Yksikköhinta 9,20e/l

———-

INCI/Ainesosat/Ingredienser:

>30%: Vesi/Vatten, <5%: Ionittomat pinta-aktiiviset aineet/icke-ioniska tensider, maitohappoa/mjölksyra, sitruunahappo/citronsyra, etikkahappoa/ättiksyra, glyseriiniä/Glycerin, Ksantaanikumi/xantangummi, CI-77510 (mineraaliperäinen väriaine / färgämne av mineraursprung), Hajusteet/parfym (sisältää/innehåller: Limonene).

Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Eri pesuaineita ei saa sekoittaa. // Förvaras oåtkomligt för barn. Blanda inte olika rengöringmedel.

Lisätiedot

Paino 0.800 kg
Mitat 260 x 95 x 60 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ecodoo 5in1 WC-puhdistusaine”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *