Ecodoo Respect hypoallergeeninen yleispuhdistusspray

8,90 

Varastossa

Kuvaus

Respect-sarjan hajusteeton yleispuhdistussuihke on monikäyttöinen ja heti valmis puhdistusaine kaikille vesipesun kestäville pinnoille lattiasta kattoon. Se sopii niin keittiön, kylpyhuoneen kuin muidenkin pesunkestävien pintojen puhdistamiseen. Voit käyttää sitä niin ikkunoille kuin peileille, teräkselle, laatoille, seinille ja oville kuin laattojen ja lavuaarienkin pesuun sekä keittolevyille ja suihkulle. Tuote poistaa kalkkijäämiä, joten se sopii loistavasti kylpyhuoneen ja saniteettitilojen pesuun. Suihke sopii myös peili- ja lasipinnoille sekä keittiölle ja puupinnoille. 

Suomen ensimmäinen yleispuhdistusaine, joka tuotettu Ecocert-sertifikaatin tiukkoja vaatimuksia noudattaen. Huikea osuus, 99,44 %, tuotteen kaikista ainesosista on luonnollista alkuperää! Huomaa erityisen lyhyt ainesosaluettelo.

Tuotetta ei ole testattu eläinkokein valmistajan tai kolmansien osapuolten toimesta. Turvallinen myös vesieliöille, sopii siksi käytettäväksi myös kesämökeillä tai kunnallisen jätevedenpuhdistuksen ulkopuolella. Täysin biohajoava. Lue myös Ecodoo lupaus sivun alareunasta.

Käyttö: Suihkuta pestävälle pinnalle ja pyyhi. Ei tarvitse huuhdella pois.


Pakkauskoko 500 ml

Yksikköhinta 17,80e/l


INCI/AINESOSAT: > 30% vesi/vatten, 5-15% kasviperäistä alkoholia/vegetabilisk alkokol, <5% ei-ionisia pinta-aktiivisia aineita/icke-ioniska tensider, anionisia pinta-aktiivisia aineita/anjoniska tensider, kaliumsorbaatti/kaliumsorbat, maitohappo/mjölksyra

Säilytettävä lasten ulottumatttomissa. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhdeltava runsaalla vedellä. Jos tuotetta nielty, mentävä lääkäriin ja näytettävä pakkaus tai tuoteseloste. / Försvaras oåtkomligt för barn. Om produkten hamnar i ögonen, skölj med mycket vatten. Om produkten har svalts, kontakta läkare och visa förpackingen eller produktbladet.

Lisätiedot

Paino 0.570 kg
Mitat 250 x 110 x 55 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ecodoo Respect hypoallergeeninen yleispuhdistusspray”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *